Groeps Pilates

Als Pilatesinstructeur help ik mijn cliënten om de stijfheid in hun lichaam te herstellen en de pijnlijke spieren weer krachtig, soepel en mooi lang te maken. Pilates helpt je om pijnvrij te bewegen en het ook zo te houden.

Ik zorg ervoor dat jij het recht in je eigen lichaam leert herkennen of ik help je het te herstellen en te behouden.

Word weer verliefd op je eigen spiegelbeeld, door mooie lange spieren.

Pilates groepslessen worden wekelijks gegeven. 

Waarom Pilates?

Pilates kun je doen omdat je het een prettige manier vindt om op deze manier alle spieren in je lichaam te rekken en te strekken. Waardoor het je lichaamshouding verbetert. Waardoor ze weer totaal verliefd op hun eigen spiegelbeeld worden.

Pilates kan preventief worden ingezet om lichamelijke klachten aan het bewegingsapparaat te verminderen en te voorkomen. Pilates is een perfecte aanvulling wanneer je klaar bent bij de fysiotherapeut, om nog verder aan te sterken en/of te vergroten.

Wat doet Pilates? Het herstelt:

  • Een verkeerde houding
  • Een verkeerde stand van de nek/schouders/rug/heupen/knieën
  • Het maakt de spieren weer krachtig, soepel en mooi lang
  • Het verbetert de longcapaciteit door de vorm van ademhalen
  • Het zorgt voor een betere concentratie en focus

Het is erg belangrijk om goed op je houding te letten. Leer het recht in je eigen lichaam te vinden. Pilates maakt alle spieren krachtig, soepel en mooi lang. Het verbetert je lichaamshouding, optimaliseert de concentratie, geeft een betere focus.

Maandagochtend
09:15 – 10:15 uur

Maandagavond
19:00 – 20:00
20:15 – 21:15

Woensdagochtend
09:00 – 10:00 uur

Revalideren, herstellen, weer op krachten komen?

Fysio Pilates Groeples

Fysio Pilates Matlessen kunnen jou helpen bij jouw herstel. Soms is het nodig om na de fysiotherapie zelf nog aan de slag te gaan. De fysio Pilates lessen helpen je daarbij. Samen met de fysio wordt het beste resultaat behaald.

De speciale Fysio Pilatesles is op maandagavond 20:15 – 21:15

Haidy's Pilates Amstelveen
5.0
Gebaseerd op 9 beoordelingen
powered by Google
Sonja JacobsSonja Jacobs
15:00 10 May 23
Met rugklachten bij Haidy terecht gekomen. Na een paar lessen had ze goed in de gaten waar mijn rugklachten vandaan komen. Samen bouwen we aan een krachtig lijf. Een fijne dame met veel vakkennis. Heerlijk, elke week weer.
Tarika GlubinTarika Glubin
07:15 25 Apr 23
Mijn ervaring met Haidy helpt mij te begrijpen wat mijn lichaam in deze tijd nodig heeft. Ze heeft mij op een zachte en liefdevolle manier kunnen begeleiden bij het uitdagen van mijn oude gewoontes. Het is een plezier om met Haidy samen te werken. Ze brengt veel meer mee dan haar kennis van het lichaam en de technieken, ze brengt de hartelijkheid die werkelijk helend is.
Monique StokmanMonique Stokman
17:00 13 May 22
Reggie RaphaelaReggie Raphaela
13:40 12 Apr 22
Haidy is een echte pilates professional! Haar focus is op het verhelpen en voorkomen van blessures. Naast het versoepelen en versterking van mijn spieren ben ik door Haidy bewuster geworden van mijn lichaam.
lindalie57lindalie57
19:11 11 Apr 22
Je merkt direct dat Haidy een proffesional is in haar vak. De manier waarop zij Pilates geeft is heel deskundig, maar op een warme manier. Ze praat je er doorheen zodat je exact weet wat je moet doen.Het heeft ook iets rustgevends.Maar het is niet makkelijk! Je merkt dat je spieren gebruikt waarvan je niet bewust bent dat je ze hebt haha. En je merkt direct verschil na een sessie met Haidy.Ik kan Pilates bij Haidy zeker aanraden als een waardevolle toevoeging aan je gym routine en als je je houding wilt verbeteren!
Farah van der ZijdenFarah van der Zijden
14:05 11 Apr 22
Fijne les om samen te doen met je dochter, voor mij een moment van moeder & dochter tijd! Haidy let echt op jouw houding en komt naar je toe om je te corrigeren. Vakvrouw!
Alma SchiphorstAlma Schiphorst
15:49 15 Jan 20
Sinds dit najaar ben ik bij Haidy met Pilates begonnen in de 60+ groep op maandagochtend. Ik heb me niet eerder gerealiseerd hoe ongelofelijk moeilijk, maar essentieel het is om beheersing te hebben over alle spieren en spiertjes in mijn romp (je 'powerhouse', zoals Haidy het noemt). Met engelengeduld geeft ze ons advies en laat ons voelen hoe we hier controle over kunnen krijgen. Ik merk nu al hoe belangrijk dit is om heup, rug en schouderklachten te voorkomen en de baas te blijven.
js_loader