Kids Pilates

Kids Pilates Groeples

Op een speelse en leuke manier werk ik aan de goede houding van het kind. Pilates zorgt voor het verbeteren van de concentratie, op hun plaats blijven zitten en rustiger worden in hun hoofd. Lekker rekken en strekken en hun focus verbeteren.

Woensdagmiddag 13:15u – 14:00u

Tiener Groeps Pilates

Als tiener in de groei, is het erg belangrijk om goed op je houding te letten. Pilates maakt alle spieren krachtig, soepel en mooi lang. Het zorgt ervoor dat je lichaamshouding verbetert, concentratie optimaliseert en een betere focus krijgt.

Woensdagavond 19:30u – 20:30u

Alle Pilates groeplessen bestaan uit 14 lesweken.

Haidy's Pilates Amstelveen
5.0
Gebaseerd op 9 beoordelingen
powered by Google
Sonja JacobsSonja Jacobs
15:00 10 May 23
Met rugklachten bij Haidy terecht gekomen. Na een paar lessen had ze goed in de gaten waar mijn rugklachten vandaan komen. Samen bouwen we aan een krachtig lijf. Een fijne dame met veel vakkennis. Heerlijk, elke week weer.
Tarika GlubinTarika Glubin
07:15 25 Apr 23
Mijn ervaring met Haidy helpt mij te begrijpen wat mijn lichaam in deze tijd nodig heeft. Ze heeft mij op een zachte en liefdevolle manier kunnen begeleiden bij het uitdagen van mijn oude gewoontes. Het is een plezier om met Haidy samen te werken. Ze brengt veel meer mee dan haar kennis van het lichaam en de technieken, ze brengt de hartelijkheid die werkelijk helend is.
Monique StokmanMonique Stokman
17:00 13 May 22
Reggie RaphaelaReggie Raphaela
13:40 12 Apr 22
Haidy is een echte pilates professional! Haar focus is op het verhelpen en voorkomen van blessures. Naast het versoepelen en versterking van mijn spieren ben ik door Haidy bewuster geworden van mijn lichaam.
lindalie57lindalie57
19:11 11 Apr 22
Je merkt direct dat Haidy een proffesional is in haar vak. De manier waarop zij Pilates geeft is heel deskundig, maar op een warme manier. Ze praat je er doorheen zodat je exact weet wat je moet doen.Het heeft ook iets rustgevends.Maar het is niet makkelijk! Je merkt dat je spieren gebruikt waarvan je niet bewust bent dat je ze hebt haha. En je merkt direct verschil na een sessie met Haidy.Ik kan Pilates bij Haidy zeker aanraden als een waardevolle toevoeging aan je gym routine en als je je houding wilt verbeteren!
Farah van der ZijdenFarah van der Zijden
14:05 11 Apr 22
Fijne les om samen te doen met je dochter, voor mij een moment van moeder & dochter tijd! Haidy let echt op jouw houding en komt naar je toe om je te corrigeren. Vakvrouw!
Alma SchiphorstAlma Schiphorst
15:49 15 Jan 20
Sinds dit najaar ben ik bij Haidy met Pilates begonnen in de 60+ groep op maandagochtend. Ik heb me niet eerder gerealiseerd hoe ongelofelijk moeilijk, maar essentieel het is om beheersing te hebben over alle spieren en spiertjes in mijn romp (je 'powerhouse', zoals Haidy het noemt). Met engelengeduld geeft ze ons advies en laat ons voelen hoe we hier controle over kunnen krijgen. Ik merk nu al hoe belangrijk dit is om heup, rug en schouderklachten te voorkomen en de baas te blijven.
js_loader